Groen voor groen!

Groep 6
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (0%)

Dit is een voorbeeld van een actiepagina. Als jouw school op deze site is aangemeld, kunnen er één of meerdere acties gestart worden. Lees meer in de handleiding hoe je dat doet.

Je kan zelf, met je klas, een groepje vrienden of jouw leerkrachtenteam een eigen actie starten voor jouw school. Deze actiepagina kan je daarna via social media weer makkelijk delen met jouw familie, vrienden, werk, noem maar op. 

De donaties die op jouw of jullie actiepagina gedaan worden, worden getoond bij deze actie op de site, in de totaal teller voor jouw school en de totaal stand voor Gelderland. Alle donaties op jouw actie gaan uiteraard naar jouw school, zodat het groene schoolplein van jouw school weer een stapje dichterbij komt!

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.