Groen speelplein bij de Prins Willem Alexanderschool, Ermelo

van totaal € 10.000 (19%)

Na jarenlang geduldig wachten is het dan eindelijk zover: We hebben een nieuwe school gebouwd! Energieneutraal en een pláátje om te zien. Klaar voor de toekomst! Behalve het plein... De kinderen uit groep 3 t/m 8 van onze school spelen al jaren op héél veel stoeptegels. Zij hebben nu samen met ontwerper Eelco Koppelaar hun ideale schoolplein ontworpen. Daar kunnen àlle kinderen, van onze school maar óók uit de hele buurt, heerlijk spelen, bewegen, lekker ravotten en ontdekken. Minder tegels, meer natuur! Zodat niet alleen de kinderen, maar ook vogels, insecten en andere dieren zich er prettig voelen. We vinden het super dat we buitenlessen kunnen gaan geven. Wij als school investeren uiteraard zelf in dit mooie plein. De gemeente werkt ook mee, maar dat is helaas nog niet genoeg... We kunnen nog wat meer steun gebruiken! Help ons mee en start een actie of doneer een bedrag voor een mooi, groen speelplein in de wijk Ermelo-Zuid. Iedere bijdrage, groot of klein, is van harte welkom! 

Bekijk alle
04-12-2019 | 15:09 Een prachtig “groen” schoolplein waar heel veel kinderen plezier van gaan hebben daar doen we graag aan mee. Zo’n fantastisch schoolplein hoort natuurlijk bij de leukste school van Ermelo!!!!
15-11-2019 | 08:57 Voor een mooi schoolplein voor mijn kinderen en hun klasgenootjes, zodat ze leuk en lekker buiten kunnen spelen.
09-09-2019 | 23:12 Vandaag was de opening van de nieuwbouw. Van basisschool Speulderbrink uit Emelo kregen wij een mooie bijdrage voor het groene schoolplein, alsook van de collega's van Catent! Dank jullie wel!
08-09-2019 | 20:52 Vroeger ook op deze school gezeten, hoop dat er iets moois gemaakt kan worden voor de kinderen. En Christie, ook heel erg bedankt!
06-09-2019 | 10:52 Ieder kind wil graag spelen op een mooi schoolplein bij een nieuwe school!