Wachten op groen licht

12-07-2021 | 21:29

We hebben de afgelopen maanden een conceptplan laten opstellen door ‘ontwerpbureau/leverancier ‘Speelmaatje’. De input die is opgehaald van de kinderen en leerkrachten is daarin meegenomen. Het plan is zeker nog niet definitief en we gaan er samen nog naar kijken maar helaas ligt het project nu even stil. De school moet nodig verbouwd worden en misschien komt er wel nieuwbouw. Dit gebeurt sneller dan verwacht. We moeten eerst duidelijk hebben wat de plannen zijn voor we verder kunnen. Voor de kinderen van de bovenbouw is de consequentie dat ze helaas wellicht al van school zijn als het plein klaar is. We gaan in de tijdelijkheid dan ook kijken naar een paar leuke flexibele opties om activiteiten te doen en zorgen voor meer schaduw op het plein.

Het goede nieuws is dat er een prachtig nieuwe schoolomgeving komt en we nu meer tijd hebben om geld voor het plein binnen te halen voor een mooie groene toekomst van de school. Zodra de planning duidelijk is en het zinvol is, gaan we alsnog verder met crowdfunding om het plein te realiseren.

Ook laten we jullie alvast graag het ontwerp zien, maar het kan natuurlijk zo zijn dat we aanpassingen moeten doen aan het ontwerp als het gebouw er heel anders uit gaat zien. Voor een impressie van het conceptplan zie onderstaande afbeeldingen.