Zoveel mogelijk kinderen in Gelderland moeten kunnen spelen op een groen schoolplein. Dat is het streven van provincie Gelderland. Wil je jouw schoolplein ook groener maken en heb je daarvoor nog niet al het geld bijeen?  Gebruik dan dit platform voor crowdfundingacties. Elke euro die je doneert of ophaalt gaat naar jouw groene schoolplein! Meld nu je school aan, start een actie of doneer aan je favoriete schoolplein in Gelderland. 

Nu de provinciale subsidieregeling voor groene schoolpleinen is geëindigd, wil dat niet zeggen dat de plannen voor een nieuw groen schoolplein in de ijskast moeten. Wel betekent dit dat scholen op zoek moeten naar (meer) andere financiers. Fondsenwerving is één van de manieren hiervoor. Dit online platform is daarvoor een tool die scholen ook in 2022 nog kosteloos kunnen gebruiken. Het is speciaal opgericht voor het ondersteunen van groene schoolpleinen in Gelderland. Via dit platform kunnen scholen makkelijker meer donateurs bereiken. Als school maak je een eigen crowdfundingpagina aan en kan je ook verschillende acties starten, om geld in te zamelen voor het groene schoolplein. De schoolpagina en actiepagina’s zijn eenvoudig te delen via WhatsApp en social media, waardoor je zonder veel moeite heel veel mensen kan bereiken. Via de doneerbutton kunnen mensen een bijdrage geven voor het groene schoolplein. 

Kijk op de pagina's op dit crowdfundingplatform om inspiratie op te doen. En maak gebruik van deze tool als je aan online fondsenwerving voor jouw groene schoolplein wilt doen! 

Wil je meer weten over groene schoolpleinen in Gelderland, ga dan naar Groene schoolpleinen (gelderland.nl). Op deze website vindt je veel informatie die nuttig kan zijn voor het realiseren van een groen schoolplein. 

 

Lees meer
€ 36.862 opgehaald
Laatste donatie 10-06-2022 | 13:55
Anoniem Een kaal schoolplein speelt toch niet lekker? Deze geweldige school heeft een geweldig schoolplein nodig! Aan: Montessori Kindcentrum in Westervoort

Provincie Gelderland

Dit crowdfundingsplatform is een initiatief van provincie Gelderland en is voor scholen in Gelderland die geld willen inzamelen voor hun groene schoolplein. De provincie wil dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren in aanraking komen met natuur, zodat zij natuur kunnen waarderen, beleven en ontdekken. De groene schoolpleinen dragen daaraan bij.